loading...

Ref

mmm

ponedjeljak, 12. lipnja 2017.

ISPOVEST: Pogledao sam pod pokrivač i na svoj užas ugledao sestričinu ruku oko svog ku*ca kako ga steže i nesvjesno trlja…




Imao sam tada 17 i pol godina i bila je neka svadba od nekog bratića, pa se skupila sva rodbina. Naravno da je onda bilo i pitanje smještaja, pa je mamina mlađa sestra sa mužem i kćerkom, a mojom sestričnom Dorom, odlučila prespavati kod nas. Moji starci u svojoj sobi, ujna i ujak u gostinjskoj sobi, a Dora je trebala spavati kod mene u sobi. Normalno da sam se pobunio, iako je Dora bila moja vršnjakinja, tj starija dva mjeseca od mene, ali nisam namjeravao djeliti svoju sobu, a kamoli krevet sa njom. Međutim dobio sam bukvicu od stare, pa sam preko volje poslušao. Doduše, kako smo bili umorni nakon svadbe u pola pet ujutro mogao sam spavati i kraj medvjeda, bilo bi mi svejedno.
I tako smo se izredali u kupaonici svi, ja zadnji.. to je valjda u ovoj kući bilo neko pravilo? ! ? I napokon smo bili u krevetu, ali se nakon minute kako sam legao ustala Dora i otišla otvoriti prozor, jer joj je bilo vruče i zagušljivo. Nisam ništa komentirao već sam se okrenuo na drugu stranu usput snimivši njeno vitko tijelo sa povećom gu*om utegnuto u malene gaćice i usku potkošulju koja je ocrtavala njene bujne si*e. Izbacio sam sve to iz svoje glave, jer sam znao da onda neću nikako zaspati, pa sam nakon desetak minuta hrkao iz petnih žila.  Nisam bio siguran koliko je sati bilo, ali je već kroz rolete probijalo sunce, ali nije me ono probudilo, već stisak nečije ruke na mom k**cu koji je bio napet kao pu*ka. Pogledao sam pod pokrivač i na svoj užas ugledao Dorinu ruku oko svog ku*ca kako ga steže i nesvjesno trlja. Kažem nesvjesno, jer je Dora spavala kao klada, a izgleda da je nešto sanjala, jer me je uskoro dovela do vrhunca i ja sam počeo puniti svoje gaće spe*om. Dora nije ni trepnula, već je i dalje stiskala moj ku*ac, koji je i dalje stajao nakon svr**vanja. Nisam znao šta da napravim, a onda mi je sinula luda ideja, pa sam zavukao ruku ispod njenog pokrivača stavio ju između njenih nogu. Samo je nešto promrmljala, pa sam ju počeo lagano trljati. Iskreno, bila mi je prva cura kojoj sam dirao pi*u i sve moje znanje se do sada svodilo na gledanje internet p**nića, kad starci ne bi bilo doma, naravno, te su sva iskustva bila od tamo.


loading...

Nije trebalo dugo da sa trljanja gaćica, koje su već bile mokre, pređem na ulaženje ispod njih u njenu picu. Odmaknuo sam rub gaćica i pogledao dolje vidjevši dla*ice koje su obrubljivale njenu rozu pič**cu. Gurnuo sam polako prst unutra dok mi je ona i dalje stiskala k**ac, koji se opet propinjao u svih svojih devetnaest centimetara i solidnog obujma. Onda sam se sjetio da mi sigurno neće vjerovati, pa sam se uspio istegnuti i dohvatiti mobitel sa punjača, pa sam brzinski snimio video od nekih dvije minute dok mi je ona nesvjesno dr*ala ku*ac. Nakon toga sam odložio mobitel i vratio se njenoj pici. Gurnuo sam dva prsta unutra i počeo joj trljati pi*u kako sam vidio u onim porn***ma. Počela je stenjati, tiho, ali je izgleda bilo dovoljno da se trgne i konačno probudi. U početku nije znala šta se dešava, a kad je shvatila skoro je vrisnula, ali sam ju brzo ušutkao. Te smo tako ležali još neko vrijeme, Od tada smo se znali naći i pao bi seks, a svaki put bi isprobali nešto novo, jer smo smatrali da možemo imati se*s bez puno priče i možemo isprobati neke nove stvari bez da pitamo ona svog dečka, a ja svoju curu. Tako smo probali i an**ni se*s, a i još neke pikanterije. Nešto smo prihvatili, a neke su nam se stvari gadile, ali svejedno možemo se obratiti jedno drugom kad nam ustreba se*s, a na drugoj strani ga ne možemo dobiti. A to traje i danas skoro šest godina poslije.



Nema komentara:

Objavi komentar