loading...

Ref

mmm

srijeda, 26. travnja 2017.

UZMITE OVO 3 PUTA SEDMIČNO I ELIMINIŠITE MASNOĆE SA TRBUHA U REKORDNOM VREMENU!

Image result for UZMITE OVO 3 PUTA SEDMIČNO I ELIMINIŠITE MASNOĆE SA TRBUHA U REKORDNOM VREMENU!


Abdominalne masnoće su najteži oblik masti kada je u pitanju brzina kojom ih se rješavamo. Ovo može uticati na žene i muškarce bilo koje dobi, ali su ipak žene sklonije nagomilavanju masti na trbuhu.
Za sagorjevanje svih masti sa stomaka potrebno je puno rada i odricanja, mi ćemo vam pokazati fantastično prirodno sredstvo koje će vam pomoći u skidanju masti u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Potrebni sastojci:
1 štapić cimeta
1 kašika korijena maslačka
1 kašika ribanog đumbira



1 ½ šolje vode
2 kašike medapriprema
Nekoliko listića mente

Priprema i način korištenja:
Priprema je veoma jednostavna, samo pomiješajte sve sastojke u loncu i kuhajte ih dok ne prokuha, a nakon toga ostavite na laganoj vatri nekih 10tak minuta.
Pripremljen napitak pijete 3 puta dnevno tri puta sedmično, a prvo piće se pije ujutro na prazan stomak. Drugi put pijete nakon ručka a treći put pijete neposredno prije odlaska u krevet.



Pored konzumiranja ovog napitka, vi morate jesti zdravo i vježbati minimalno tri puta sedmično (neke vježbe kod kuće, hodanje, trčanje i sl).
Prve rezultate ćete uočiti već nakon tri sedmice. Izmjerite obim vašeg stomaka prije nego krenete sa ovim napitkom pa onda izmjerite nakon tri sedmice, sigurno ćete > biti iznenađeni rezultatima.

Nema komentara:

Objavi komentar