loading...

Ref

mmm

nedjelja, 26. ožujka 2017.

UKLONITE MITISERE UPOTPUNOSTI ZA SAMO 10 MINUTA!




Svi znamo koliko nam mitiseri mogu biti dosadni i koliko smo para dali na razne kreme islične preparate, ali oni se jednostavno opet vraćaju, i nikako ne možemo da ih se riješimo. Mitiseri zahvataju veći dio našeg lica, a ponajviše nos, čelo i bradu.
Na svaki mogući način nastojimo da ih se riješimo, tako da često stavljamo tone šminke smao da bi ih malo prikrili, no nažalost, ni to niije pravo rješenje.
Donosimo vam rješenje, koje će vam pomoći uklonitimitisere, pa za nekih 10 minuta, tako da će vaša koža ponovo biti prelijepa i čista.



No, prvo morate ukloniti mrtve stanice koje su u porama vaše kože, to se radi pilingom, ali nemorate sada ići u kozmetički salon na tretman. Dovoljno je samo da pokvasite lice, i nanesete talog od kafe, te tako ga protrljati rukama ili nekim čistim ručnikom pet minuta. nakon toga, isperite vaše lice.
Sada, kada je vaše lice spremno, u toplu vodu stavite kamilicu, sagnite se nad posudom i prekrijte vašu glavu ručnikom, tako parite lice deset minuta. Ovaj tretman sa parenjem neće samo pomoći vašem licu, nego i vašim sinusima.
Nakon parenja, vaše pore su se otvorile i spremne su za konačni tretman uklanjanja mitisera.
Ova maska će očistiti vaše pore i ukloniti mitisere




Priprema:
– 4 kašikice sode bikarbone
– 1 šoljica mineralne vode
Masu koju ste dobili, nanesite na lice, ali molimo vas da izbjegavate područje oko očiju. Nakon što ste nanijeli masku, držite je tako 10 minuta, a zatim se umijte. Pogledajte u ogledalo i vidjet ćete da mitisera više nema i da su uklonjeni.
(narodnilijek.com / telegraf.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar